Bucket list - West coast edition!

Idag är det 70 dagar tills jag åker och ca 38ish dagar sen jag matchade med min värdfamilj. Det firar vi med en west coast bucket list! Jag tänker mig att vi börjar norr och går söderut. 
 
Tulipfestival i Skagit Valley 
 
Sen kommer vi ner till Seattle och här har jag redan nämnt en massa som jag vill göra, så för att inte riskera upprepning hoppar jag över denna delen och nämner inte heller massa saker runtomkring i Washington som t.ex. la push och hoh rainforest. 
 
Nej förresten, jag tar tillbaka det där. Jag måste nämna Leavenworth, en liten by i Washington som jag alltid glömmer bort namnet på. Därför är den med här, mest för min egen skull. Innan jul har de något som kallas för lighting festival och massa aktiviteter. Underbart fint!
 
Hmm, så nu är vi nere i Oregon. Ingen stat som jag är direkt intresserad av, främst för att jag inte vet så mycket om den, men kusten ska vara väldigt vacker där, i samma stuk som La Push där de spelade in Twilight filmerna. (Eller bara där de utspelade sig?) Största staden i Oregon som är Portland lockar inte direkt heller även om den säkert är fantastisk! Därför hoppar vi Oregon nu och åker vidare ner till KALIFORNIEN!
 
Glass beach. Detta är ganska så fantastiskt faktiskt. Det har skapats av att man har dumpat massa skräp på en strand och sen har vattnet slipat glaset. Detta förtjänar hela TVÅ  bilder! (Edit: Det är så otroligt många som kommer dit och tar med sig glaset hem, så snart är allt borta. Tråkigt.)
 
 
Alcatraz, San Francisco. 
 
 
Yosemite National Park
 
Köra på California State Route 1, aka Pacific Coast Route. Åhh, det är en som alla snackar om, men jag kommer inte ihåg vad den heter. Någon? (Jag menar inte Route 66, men det kan hända att det är denna....) 
 
Walk of fame! Eller bara Hollywood in general, Hollywoodskylten och allt som ingår. 
 
Santa Monica Pier
 
Och sist men inte minst måste jag ju nämna San Diego också. 
 
 
Nu har detta blivit ett långt långt långt inlägg och jag borde ha slutat ungefär halvvägs. Men det finns så mycket som jag vill se och så mycket som jag inte har tagit med. Jag hittade Glass beach under tiden som jag skrev inlägget och det är ett ställe som jag verkligen verkligen vill till! 

Linnéa

Jag befinner mig just nu på andra sidan Atlanten i Seattle där jag jobbar som au pair. Dreams do come true. Whoop whoop!

RSS 2.0