Strömavbrott

Denna helgen har varit helt fantastisk, verkligen... I lördags jobbade jag i några timmar, L hade en playdate, det var inte särskilt jobbigt förrän de bestämde sig för att jag skulle vara med och leka. Jag var den elaka brottslingen, Buzz var hjälten och de skulle få Buzz att attackera mig. De lyckades inte, han älskar mig alldeles för mycket! 
På kvällen var huset fullt av massa 10-åringar som firade A födelsedag. Sen gick strömmen på hela ön, hela Bellevue och flera orter öster om Bellevue. Min mobil var nästan död och jag skulle iväg, lite svårt att koordinera planer då, men det gick och vi kom fram till huset i Renton. Jag tänkte att det ska bli skönt att komma dit, in i värmen med ström så att jag kan ladda min mobil. Well, de hade varken ström eller vatten... De hade dock ficklampor och ljus! 
 
När jag vaknar på söndagen vid 12-tiden var strömmen fortfarande borta, sen berättar min vm för mig att jag inte kan använda mitt badrum eller kranen i köket. Toppen.. Men de hade en laddare som jag kunde ladda min mobil i, wihoo. Äntligen! Strömmen kom tillbaka vid 11 på söndagskvällen igen. Otroligt skönt. Sen försvann den igen vid 7 på måndagskväll, min mobil var på väg att dö denna gången med.. Nu har jag lärt mig att alltid ha en laddad mobil! Denna gången var det en kabel som hade börjat brinna, det hade tydligen blivit så varmt att den smälte asfalten. Nu är strömmen tillbaka och förhoppningsvis försvinner den inte på ett tag!
 
I söndags träffade jag Jasmine i Seattle och vi gick runt en hel del. Vi hittade gator som vi aldrig har gått på innan och affärer som vi aldrig har besökt. Dagens höjdpunkt var dock när jag fick ett marabou jordgubb av henne. Hon är så gullig. Det gjorde min dag! Nu kommer hon troligtvis flytta till Pennsylvania eller kanske kanske hem till Sverige igen. Usch, vad jag kommer sakna henne, min enda svenska här!
 
Vi tittade på solnedgången nere vid hamnen. 
 
 

Linnéa

Jag befinner mig just nu på andra sidan Atlanten i Seattle där jag jobbar som au pair. Dreams do come true. Whoop whoop!

RSS 2.0