Ett sent blogginlägg

Jag har tänkt blogga om förra helgen i en vecka nu, men eftersom hela mitt liv är turned upsidedown now har det inte riktigt blivit av. Dessutom måste jag lägga in bilder på datorn med då och herregud vad jobbigt det är! Men håll i hatten, här kommer det! Nu måste jag tänka tillbaka på förra helgen och försöka komma på vad jag gjorde och när jag gör det inser jag att den inte var så händelserik, men det fanns stunder som var bättre än andra. 
 
Första stunden som var lite bättre: Serietittande heeeela fredagskvällen, det var längesen jag inte gjorde något en fredag och det kändes väldigt skönt att bara vara hemma. Det är inte ofta jag bara är hemma på kvällarna över huvudtaget. 
 
Andra stunden som var lite bättre: Middag på Buffalo Hotwings, god mat, bra (väldigt väldigt väldigt bra) service och Jasmine bestämde sig för att tippa 50% istället för 15%, ibland asså <3 Dessutom såg vi massa boxningsmatcher och tjejer som rev öronen av varandra, men det räknas nog som en utav de mindre bra stunderna. Inte kul att titta på när man äter. 
 
Tredje stunden som var lite konstig: Vi blev inbjudna till en fest och bestämde oss för att gå dit, det var ju hur nära som helst. Vi går helt vilse, istället för att bo 15 minuter från mig som vi först trodde, bor han 2 minuter från mig. Det var skönt när vi skulle gå hem. Anyway, vi kommer dit och en kille öppnar dörren och ser ut som ett frågetecken, efter ett tag säger han "Are you Aidans friends?" "Yes" "Oh, he left 10 minutes ago, come in!" Sen stannade vi där hela natten och åt pasta och bacon.
 
Fjärde stunden som var lite bättre: Ikea och massa massa massa godis! Plus god svensk mat! 
 
Jämför man med denna helgen såg den i princip likadan ut. Seattle i lördags, hänga med folk på kvällen och ikea på söndagen. 
 
Vår kundvagn fylld med choklad! Men vi var faktiskt 4 stycken som delade på det! ;)

Linnéa

Jag befinner mig just nu på andra sidan Atlanten i Seattle där jag jobbar som au pair. Dreams do come true. Whoop whoop!

RSS 2.0