Grattis Natalia!

Mitt liv idag är tråkigt. Ni vet väl att livet som au pair inte innebär resor och nya upplevelser varje dag. Det är vardag för mig med här. Extra tråkigt när alla mina vänner har college och jag väntar till nästa termin. Varför Linnéa? Jo, för att jag var så förbaskat skoltrött när jag sökte till au pair programmet och även om jag saknar det nu vet jag att jag kommer vara trött på det om jag med börjar denna terminen. En utav anledningarna till att åka var just för att slippa skolan. Dessutom kan det vara bra att värma upp lite smått nästa termin inför ht-15! 
 
Idag hade jag planerat att skypa med Louise med, men blev det av? Nej, för att min dator bestämmer sig för att jag har ignorerat "Inte nu" alldeles för många gånger och startas om för att uppdatera och sen tar den huuuuur lång tid på sig som helst denna gången. Längre än vanligt. Åhh, vad jag saknar henne och resten av gänget. Idag är det dessutom Natalias födelsedag och jag har hört att hon ska skaffa en katt idag. Jag har sett katten på bild och han är urgullig! Eftersom jag aldrig came around (Svenska igen tack!?) Kom till skott heter det ja. Så eftersom jag aldrig kom till skott att skicka ett grattiskort till Natalia som jag hade planerat dedikerar jag detta blogginlägget till henne. Grattis än en gång! Jag tänker på dig extra mycket idag och tittar på alla fina bilder med roliga minnen! 
 
 

Linnéa

Jag befinner mig just nu på andra sidan Atlanten i Seattle där jag jobbar som au pair. Dreams do come true. Whoop whoop!

RSS 2.0