Skype med värdfamilj

Idag har jag, för första gången sedan mars, skypat med min värdfamilj och detta är första gången jag ser alla tillsammans. (Första gången funkade inte deras cam) Nu känns det verkligen jättebra att åka, jag var lite nervös innan, men de är hur snälla som helst och verkligen urgulliga. När jag kommer till flygplatsen ska hela familjen dit och möta mig, förutom Buzz då, hunden. Sen pratade vi om lite praktiska saker, så som att jag inte behöver ha med mig fön eller plattång, inte heller adapter vilket känns skönt att jag inte behöver köpa där. När jag kommer dit sa de att vi kan åka till IKEA och köpa saker till rummet så att jag känner mig som hemma. Första helgen har deras nuvarande au pair en himla massa saker planerade för mig så att jag träffar andra au pairer och ser staden. Detta kommer bli bra, jag känner det på mig. 
 
När vi snackade kom först mitt äldsta värdbarn A ner, sen efter ett tag kom lilltjejen L ner och hon var så söt. Hade inte riktigt vaknat ännu och satt i knät på min värdmamma och lutade huvudet mot henne. Hon hade inte vaknat upp tillräckligt mycket för att prata heller, sen var hon lite blyg och viskade till mamma vad hon ville säga. A var väldigt pratglad iaf, så det var kul. 
 
Sen fick jag reda på att vi ska till Montana på bröllop i augusti. Ett riktigt amerikanskt bröllop, oh my! En ny stat och ett bröllop, det ser jag fram emot! De har en stuga vid sjön och det ska tydligen vara hur fint som helst där. Montana är ju en väldigt fin stat på bilderna med, även om det inte finns så mycket där...!
 
Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag åker, eller 7 egentligen, för denna dagen är ju i princip slut! Vilket äventyr detta kommer bli! 
 
Här får ni en bild på Buzz, urgullig hund!
 

Linnéa

Jag befinner mig just nu på andra sidan Atlanten i Seattle där jag jobbar som au pair. Dreams do come true. Whoop whoop!

RSS 2.0