Maleficent

Igår flyttade Julia med, så nu har jag ingen att flumma med längre :( Men sen är det iofs bara 10 dagar kvar tills jag flyttar...
 
Trots det var det en bra dag igår, eller en ganska så vanlig dag. På kvällen var vi och tittade på Maleficent, åhh vad bra den är! Jag älskar nya filmer från gamla sagor som inte riktigt är som sagorna, som t.ex. red riding hood och häromdagen såg jag mirror mirror. Så bra! :) Lite problem med tekniken på bion bara. Först fick de inte igång filmen, sen såg vi nästan hela och när vi kom till slutet slutar det fungera. Ni vet precis i slutet när det är som mest spännande. Det gjorde inte oss så mycket, vi fick tid på oss att diskutera vad som skulle hända och prata av oss lite. Efter fyra försök och minst 7 minuter fick de igång filmen igen och vi kunde se slutet. P.g.a. problemet fick vi en biobiljett när vi gick ut, score! Stackars de som gick när de försökte få igång filmen igen, de missade slutet och biobiljetten ;)
 
Väldigt dålig bild på Hanna och mig...
 

Linnéa

Jag befinner mig just nu på andra sidan Atlanten i Seattle där jag jobbar som au pair. Dreams do come true. Whoop whoop!

RSS 2.0