Smått och gott!

Mitt liv är galet ointressant för tillfället och jag känner inte direkt att det finns någon mening med att skriva om allt pluggande, för det är det mitt liv består av, plugg, plugg, ångest och sen lite plugg till. Höjdpunkten idag var den otroligt bra servicen jag fick på vårdcentralen, jag gick in till receptionen och hann inte ens säga mitt namn innan läkaren kom, tittade på min arm, skrev på mina papper och sen var jag klar att gå igen. 
 
Idag är det måndag och i brist på annat tänkte jag dela med mig om helgens visdomar.
1. EU är lika stort som en medelstor europeisk stad (Det är en jämförelse, inte en riktig stad som det tog mig 100 år att förklara för min korridorsgranne som inte ville fatta ;))
2. EU satsar i princip allt de har på jordbruk, jag förstår inte vad det är som är så förtjusande med bönder. 
3. Mina kollegor bits inte, de är faktiskt himla roliga! :)
4. Det är inte gott att äta våfflor med bara grädde. 
 
Sen har jag insett hur mycket jag kommer shoppa i USA, troligtvis en himla massa klänningar, för jag älskar klänningar och jag håller på att byta ut min garderob nu. Det är inte det lättaste att byta ut hela garderoben när man har shoppingförbud, men i USA, då smäller det! Fast inte för mycket, för jag och Rosa ska till Universal Studios och det lär bli ganska dyrt, för jag ska inte åka dit och snåla! 
 
 
Och detta är bara ett litet litet urval, för egentligen älskade jag alla kläderna, suck. Jag kommer bli pank! ;)

Linnéa

Jag befinner mig just nu på andra sidan Atlanten i Seattle där jag jobbar som au pair. Dreams do come true. Whoop whoop!

RSS 2.0